Catering

Indisk mat är väl lämpad att bjuda på när du ska ordna en fest av något slag. 

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra din händelse till en gastronomisk upplevelse dina gäster minns. Vårt mål är att ge dig en problemfri cateringupplevelse där du kan fokusera på att njuta av din speciella händelse medan vi tar hand om maten. Det spelar ingen roll om det är en företagsfest, bröllop, födelsedagsfest eller något annat evenemang, vi kan skräddarsy menyn för att passa dina unika behov och önskemål.

Vi erbjuder ett brett utbud av indiska klassiker, från läckra tikka masala och saffransdoftande biryani till smakfulla curryrätter och färgstarka vegetariska alternativ. Vi kan anpassa kryddnivån efter din smak och även erbjuda glutenfria, veganska och allergianpassade alternativ för att tillgodose olika kostbehov.

Några exempel på populära indiska rätter

Med catering från Royal Indian Restaurant i Kinna kan du känna dig trygg med att du bjuder dina gäster på vällagad mat på förstklassiga råvaror. Vår erfarna kock och personal gör vårt yttersta för att du och dina gäster ska bli nöjda och få en positiv upplevelse av det indiska köket. 

Vi vet också att indisk mat kan kännas väldigt exotiskt, och osäkerhet kring till exempel hur stark maten är kan höja vissa tvivel, men ta kontakt med oss och låt oss jobba tillsammans! Gemensamt kan vi anpassa maten med kryddor, hetta och ingredienser så alla kan känna att de vågar prova på!

Nyfiken?

Ta kontakt med oss för att få inspiration kring hur vi kan göra din festlighet till ett minnesvärt arrangemang!

Du kan antingen ringa till oss på telefonnummer 0320-23 41 50 eller skicka ett mejl till info@royalindian.se. Du kan också fylla i formuläret här intill så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Observera att inkomna förfrågningar via formuläret hanteras som just det, förfrågningar. Bokning och bekräftelse görs upp genom vidare kontakter mellan dig och oss.