Indisk mat på indiskt vis

Välkommen till Royal Indian Restaurant & Bar!

Nu kan du även avnjuta en indisk öl eller ett gott vin till maten! 

Lunchmeny:

Dagens lunch 115 kr

Inklusive ditt val av dagens rätt, ris, naan bröd, kaffe, sallad och vatten.

Serveras varje helgfri måndag till fredag mellan kl. 11.00-15.00. 

Beställ genom att ringa 0320-23 41 50 eller genom vår onlinebeställning, eller varför inte slå dig ner vid ett bord i vår restaurang!

Välkommen!

Royal Indian
Restaurant - en indisk oas mitt i Kinna

Indisk mat nära dig

Sommaren 2023 slås äntligen portarna upp till en ny indisk restaurang i Kinna.
Här kan du avnjuta goda maträtter från det spännande indiska köket. Vi serverar olika maträtter med kyckling, biff, lamm, fisk, skaldjur, vegetariskt och veganskt. Självklart har vi också en alldeles egen meny för barnen!

Välkommen att gästa oss, både i vår restaurang på Duvgatan 4, eller beställ take-away via online-beställningen!

Några populära rätter

Halv mix grill

Barnmeny: Chicken Tikka

Shahi paneer

Royal Thali Special

Indisk mat och catering

Oavsett om du planerar en intim middag för ett mindre sällskap eller en stor fest för hundratals gäster, kan vårt cateringteam hjälpa till med allt från planering av menyn och förberedelse till leverans och servering. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra din händelse till en gastronomisk upplevelse att minnas. Vårt mål är att ge dig en problemfri cateringupplevelse där du kan fokusera på att njuta av din speciella händelse medan vi tar hand om maten. Det spelar ingen roll om det är en företagsfest, bröllop, födelsedagsfest eller något annat evenemang, vi kan skräddarsy menyn för att passa dina unika behov och önskemål.

Vi erbjuder ett brett utbud av indiska klassiker, från läckra tikka masala och saffransdoftande biryani till smakfulla curryrätter och färgstarka vegetariska alternativ. Vi kan anpassa kryddnivån efter din smak och även erbjuda glutenfria, veganska och allergianpassade alternativ för att tillgodose olika kostbehov.

Kontakta oss idag för att boka vår cateringtjänst med indisk mat och ge dina gäster en smakresa till det färgstarka Indien.

Vi ser fram emot att få förse dig med en oförglömlig kulinarisk upplevelse!